Kabinen i denne BMW M4 er for vild

Det hører til sjældenhederne, at vi her på Boosted ofrer splatplads på én bils kabine. Men i denne BMW’s tilfælde gør vi gerne en undtagelse. 

Skabt af Studie AG og afsløret på Tokyo Auto Salon. Denne BMW M4 har gennemgået et par ret så imponerende ændringer. Og det er både i kabinen og uden om den.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det første, der virkelig skiller sig ud, er den meget orange bemaling. Og selvom det for os er uklart, om det er folie eller egentlig lak, så er det nemt at spore, hvor inspirationen kommer fra.

Nemlig den berømte M3 GTS fra E92-generationen med sugemotor og otte cylindre i V-form.

Noget andet er, at Studie AG har udstyret bilen med voldsomt brede aftermarket-hjul og en lige så hidsig hækvinge. Som i øvrigt er justerbar. De sorte stafferinger kunne de – hvis du spørger os – godt have sprunget over.

Reklameblok:Men det er i kabinen, at den virkelig magi sker. For interiøret har om muligt været gennem endnu flere forandringer. De iøjnefaldende Racaro-sæder med orange ryg og sort læderpolstering er klart inspireret af M3 GTS.

Også inspireret af… skulle vi måske heller sige. Det samme gælder selerne, buret og de ternede bundmåtter.

Ja, ternede!

Reklameblok:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af den E92 GTS-inspirerede M4.

1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk