K-MAG efter mareridt i Monaco: “Virkelig ærgeligt”

Foto: Haas F1

Det gik slet ikke Haas’ vej under weekendens grandprix i Monaco. I løbet, der regnede væk, rev Mick Schumacher sin racer over. Og Kevin Magnussen måtte trække sig med motorproblemer.


Efter en udfordrende kvalifikation, hvor Kevin Magnussen måtte acceptere en startposition som nummer 13 i Monacos Grand Prix, håbede danskeren på et regnvejrsløb med overraskelser. Og netop ønsket om regn gik i opfyldelse – dog i en grad, at løbsledelsen valgte at udsætte starten på søndagens Formel 1-ræs med mere end én time og startet løbet bag en safetycar.

Kevin Magnussen kom imidlertid godt fra start i de våde forhold, og danskeren leverede en stærk fart i løbets tidlige fase, hvor Haas-køreren kæmpede med Alfa Romeos Valtteri Bottas om den pointgivende 10. plads. Desværre blev kampen alt for hurtigt afgjort, da Magnussen på 21. omgang blev kaldt i pit grundet motorproblemer.

– Jeg fik at vide, at vi havde en teknisk defekt og derfor blev nødt til at køre bilen i garagen. Der var intet, vi kunne gøre, desværre. Indtil da så det godt ud. Min fart var rigtig god, og jeg hentede ind på Bottas og kunne holde Gasly bag mig, selv om jeg var på wet-dæk i et tørt spor. Det havde været spændende at se, hvad det kunne havde udviklet sig til efter et pitstop. Det er virkelig ærgerligt, at vi ikke fik point med hjem i dag, for vi havde bilen til det. Vi må bare se fremad. Heldet skal nok vende for os, siger Magnussen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Foto: Haas F1

Danskerens Formel 1-bil var ikke den eneste Haas-racer, som måtte udgå fra årets udgave af Monacos Grand Prix. Danskerens teamkammerat, Mick Scumacher, endte sit løb på 27. omgang, da han ramte barrieren i swimmingpool-svinget. Tyskeren kunne forlade sin bil uskadt.

Næste opgave for Kevin Magnussen og resten af Haas F1 Team er Aserbajdsjans Grand Prix på bybanen i hovedstaden Baku den 10.-12. juni.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk