Jubel: Kommune godkender motorsportsbane

Genrefoto: Ivan Vranić

Etableringen og driften af en motorsportsbane på Bornholm er endelig blevet blåstemplet af ø-kommunen. Det vækker glæde.

På Fyn står der egentlig et helt nyt motorsportsanlæg i Odense. Opført og klar til brug. Men her er man røget ind i et politisk spil med miljøgodkendelser og protester sure naboer. De samme problemer har man ikke på Bornholm i Klemensker.

Tværtimod har Bornholms kommune netop givet tilladelse til etablering og driften af en ny motorsportsbane.

– YES! Så kører vi!, udbrød formanden for Bornholm Motor Sport,  Torben Larsen, til TV2 Bornholm efter nyheden om godkendelsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Tilladelsen kommer efter års politisk tovtrækkeri mellem klager, godkendelser og afslag. Men nu er den altså god nok – der skal køres motorsport på Bornholm. Rundt omkring på øen holder flere folkeracere. De er nu klar til at blive luftet.

– Det er jo fedt, at vi kan træne og blive bedre her på Bornholm. Men det vigtigste er fællesskabet, og at vi kan få alle de andre med ud at køre, siger danmarksmester i folkerace Christina Steinlein til mediet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk