Jon Olsson saver taget af sin Mercedes G500 4×4 Squared

Den tidligere skistjerne havde intet valg – taget skulle af Merceren’en, før den store G-Klasse passede i garagen

Reklameblok:Han er for vild, ham Jon Olsson. På på ski men også bag et rat. Sidstenævnte beviser svenskeren igen og igen. Tag hans seneste projekt som eksempel. Olsson har nemlig som den første i verden fået skåret taget af den i forvejen uhyre sjældne og luksuriøse Mercedes-Benz G500 4×4 Squared.

Årsagen er egentlig meget simpel. Bilen, der er døbt Hans efter Olssons bror, kan simpelthen ikke komme ind i garagen i Olssons hjem i Marbella, Spanien. Men i stedet for at sælge ‘Hans’ eller bygge garagen større, er vinkelsliberen fundet frem.

LÆS OGSÅ: JON OLSSON HAR FÅET NY RS6 MED 705 HK OG VILDE FARVER

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Derudover er forruden skåret passende til. Ergo verdens eneste Mercedes-Benz G500 4×4 Squared Cabriolet.

https://www.instagram.com/p/BkiLUJIAW1G/?taken-by=jonolsson1

Før taget røg skaffede Olsson dog Mercer’en fælge, dæk og undervogn fra den større Mercedes-AMG G 63 6×6. Dertil kommer selvfølgelig det mere eller mindre gense offroad-udstyr som backwoods-trækkrog, inderskærme i kulfiber, kæmpe LED-lysbar og sirener.

Reklameblok:

Som det ikke var nok, er der endda fremstillet tagbøjler til foldetaget. Og nå ja, Absolute Motors har givet den store fire liters V8 biturbo-motor 480 hestekræfter, i stedet for den ‘bovlamme’ 420 af slagsen bilen leveres med originalt. Det hele ender selvfølgelig med at blive til vulkanbrøl fra det enorme Akrapovic-udstødningsystem, som kan tæmmes med en iPhone.

Så er det lige som på plads!

https://www.youtube.com/watch?v=09HkPkpFXdU

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk