Jocks Drift & Trackday – vil du deltage eller bare se på?

Jocks drift & trackday

Foto: Snapback Photography

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Trænger du til at få lidt racerbane-luft og dækrøg i lungerne? Så tag med til Jocks Drift & Trackday på Sturup den 18. maj. Du kan deltage eller bare se på.

Der er ikke noget federe end at bruge en hel dag på en racerbane. Uanset om du selv sidder bag rattet, eller du bare nyder lyden, duften og underholdningen som publikum. Lørdag den 18. maj skal du sætte et stort, fedt kryds i kalenderen, for her inviterer Jocks.dk til deres årlige Drift & Trackday.

Den fede dag afholdes på Sturup Raceway ikke langt fra Øresundsbroen, så det tager ikke ret lang tid at komme derhen. Og vil du med som publikum, koster det ikke en rød krebs (vi er jo i Sverige, hø hø) at komme ind og nyde de mange vilde biler, der møder op.

Dagen bliver delt op i flere sessioner, da du kan opleve både drifting og almindelige banekørsel. Og de to typer kørsel passer ikke så godt sammen, da drifting jo handler om at lave røg, og banekørsel går ud på hurtige omgangstider. Men begge dele er super fed underholdning for publikum.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Vil du køre med?
Du kan også selv være med i din egen bil, hvis det kribler i højrefoden for at give den gas på en racerbane under ordnede forhold. Der er dog et maksimalt antal deltagere på 40 biler, så du skal skynde dig og tilmelde din bil.

Der er køretid fra kl. 9 til 17, så der er rigeligt tid til at flå nogle bagdæk i stykker eller sætte hurtige tider på Sturups fine asfalt.

Ses vi i det svenske?

Klik her for at læse mere og for at tilmelde dig!

Reklameblok:

Jocks drift & trackday

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk