‘Jesses’ F&F-Jetta er sat til salg – igen

Der er en Volkswagen Jetta fra 1995 til salg på Autotrader – i sig selv ikke nogen stor nyhed. Men lige denne 23 år gamle VW har filmhistorie på bagsmækken

Jetta’en her blev nemlig brugt under optagelserne til den første Fast and Furious-film, The Fast and the Furious, da den var seks år gammel i 2001. Bilen er endda i samme stand, som den stod i under optagelserne for næsten to årtier siden.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Efter optagelserne blev bilen solgt til Frankie Muniz, der er bedst kendt for sin rolle i den amerikanske sitcom-serie Malcolm in the Middle. Muniz har dog ikke kørt ret meget i bilen og prøver nu altså at sælge bilen – og det er ikke første gang.

LÆS OGSÅ: Den store benzintest: Hvad skal du hælde i tanken, V-Power eller OK 100?

Denne gang mener Muniz, at bilen skal koste 99.900 dollar. For de næsten 100.000 amerikanske spir får en eventuel køber en heftigt modificeret Jetta med to-liters benzin-motor. Om det også er lagt kræfter i ombygningen under hjelmen, skal vi dog ikke kunne sige.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

LÆS OGSÅ: Paul Walkers familie vil have ham tilbage i Fast & Furious

Noget kunne dog tyde på, at det ikke forholder sig sådan. Gearkassen er nemlig en firetrins automatløsning. Men kan du sige ‘pyt med det’, følger både en integreret Playstation 2, skålsæder, bur og alufælge med lavprofildæk med i handlen.

Ja, og filmhistorien selvfølgelig. Men 640.000 kroner for en Volkswagen Jetta Mk. III. Filmhistorie eller ej – den skal vi lige overveje.

Reklameblok:

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk