Jeremy Clarksons tidligere Ford GT kan blive din

Jeremy Clarksons tidligere Ford GT kan blive din.

Da TV-briten havde bilen, var det ikke lige frem det lykkeligste ejerskab. Men nu kan bilen blive din hovedpine.

Ret skal være ret. Ford GT nummer 1.644 har været til salg flere gange, siden Clarkson solgte den. Men han var første ejer. Og er man til den slags historier, er det altså om at slå til nu.

LÆS OGSÅ: Aktivister har smidt jord på Jeremy Clarksons Range Rover

Bilen var registeret i Clarksons navn indtil 2006, og han satte krydserne på udstyrslisten i 2005. Blandt andet derfor er GT’en udstyret med et stereoanlæg fra Alpine. Det har både bluetooth og aux-indgang – for det var avancerede sager dengang.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Under hjelmen finder vi stadig den enorme V8’er med kompressor og 550 hestekræfter. Det er der heldigvis ikke lavet om på. Og selvom Clarkson havde sit hyr med bilen, var der også stjernestunder bag rattet.

– Alle tog billeder, vinkede og sendte tommelfingeren i vejret. Ikke en eneste gang i de 15 år, jeg har testet biler, har nogen bil tiltrukket sig så meget opmærksomhed. Og aldrig har mængden af opmærksomhed været så positiv, skrev han engang om en køretur i Londons gader.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Jeremy Clarksons tidligere Ford GT kan blive din.

Clarkson nåede at køre 40.000 kilometer i bilen, før han solgte den. Siden har GT’en skifte ejer et par gangen, men nu har du altså – igen – chancen for at blive den næste. Bilen står til salg hos en britisk forhandler. Her lyder prisen på 269.000 pund svarende til 2,3 millioner kr.

Til gengæld har den fået både KW-undervogn og Accufab-udstødning.

Jeremy Clarksons tidligere Ford GT kan blive din.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk