Jeremy Clarkson kåret til “Englands mest sexede mand”

Den ombruste TV-vært kan nu kalde sig Englands mest sexede mand.

Jeremy Clarkson er gennem årene i briternes fjernsyn blevet kaldt mange ting. Men ‘landets mest sexede mand’ er næppe noget af det. Og dog.

For spørger man brugerne på IllicitEncounters, der er en datingsite for folk med sidespring, er de ikke i tvivl. Det bliver ikke frækkere end den tidligere Top Gear-vært. Dermed topper Clarkson den 50-mand lange liste.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Klimaråd kritiserer regeringen: “Læg flere afgifter på diesel”

En liste der indkluderer alt fra offentligt kendte sportsudøvere til politikere. Heriblandt den tidligere premierminister Boris Johnson. Det er især de kvindelige bruger på datingsitet der ikke er i tvivl om kåringen.

– Jeremy Clarkson i tweed er noget af det, der giver ham et rigtig ‘bad boy’-look af en landmand at være, skriver IllicitEncounters.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Klumme skabte klagestorm
Kåringen af Clarkson kommer bare få dage efter, at den 62-årige TV-vært fik sparket hos ITV der producerer den britiske udgave af ‘Hvem vil være millionær’. Alt sammen fordi Clarkson skrev en klumme, der nu er trukket tilbage, om den britiske prins Harry og hertuginde Meghan Markle.

‘Jeg hader hende (…) Om natten er jeg ude af stand til at sove, mens jeg ligger der, skærer tænder og drømmer om dagen, hvor hun skal gå parade nøgen gennem gaderne i hver eneste by i Storbritannien, mens folkemængderne råber ‘skam dig’ og kaster klumper af ekskrementer efter hende’, stod der i bl.a. i klummen, som gjorde briterne rasende.

Noget, der endnu ikke er bekræftet, er Clarksons skæbne på Amazon Prime. Tilbage i januar skrev mediet Variety ellers, at Clarkson er færdig hos streamingtjenesten, når hans nuværende kontrakt udløber i 2024.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk