Jeremy Clarkson er klar til at dø

TV-værten Jeremy Clarkson ser ikke lige frem lyst på tilværelsen. I hvert fald ikke når det kommer til hans eget helbred. 

TV-værten Jeremy Clarkson ser ikke lige frem lyst på tilværelsen. I hvert fald ikke når det kommer til hans eget helbred. 

Jeremy Clarkson, vært i Top Gear, The Grand Tour og senest Clarkson’s Farm, har altid været lidt af en karakter. Han er gnaven på sine bedste dage, og decideret rasende på sine værste. Heldigvis har han også en snært af humor i behold.

Alligevel indrømmer han i sin seneste klumme for mediet The Times, at hans dage er talte. Det mener han i hvert fald selv.

– Jeg har absolut ingen tillid til mine knæ, når jeg går op og ned ad trapper. Min ryg låser, hvis jeg forsøger at gå op ad en bakke. Mine lunger føles, som om de brænder, hvis jeg så meget som kigger på en cykel, og når jeg svømmer, føles det som om, at jeg har en en mindre bil på ryggen, skriver Clarkson, der fyldte 61 i april i år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Faktisk, mener Clarkson, er han tæt på den tid, hvor han skal tilbringe sine dag lænket til en stol.

– Tingene bliver ikke ligefrem bedre. For snart vil der være knuder og cyster og hofteoperationer, der tvinger mig til at bruge den tid, jeg har tilbage, i en stol, lyder det uddybende.

Var alvorligt syg
Clarkson overdramatisere selvfølgelig her. Men sådan er han. Sådan fremstiller han sig i hvert fald. Og han skriver da også, at han er smertelig bevidst om, at han har dykket for sidste gang. Tilbage i januar fortalte Clarkson også om, hvordan han troede, han skulle dø, da han i juledagene 2020 var ramt af corona.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og mens det hele måske er skruet en anelse op, så er det værd at bemærke, at Clarkson i 2017 faktisk var alvorligt sygt. En lungebetændelsen holdt ham i en kørestol i ugevis.

Hvilket hans venner Richard Hammond og James May selvfølgelig har mobbet ham med utallige gange siden.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk