Jeremy Clarkson: En ko har knust mine testikler


Han er kendt for at være vild med biler. Men køer – altså dem på græs (ikke dem i trafikken) – har han tilsyneladende ikke det bedste forhold til. 

Det fortæller Grand Tour-værten Jeremy Clarkson selv i en klumme, han har forfattet for The Sunday Times.  Her fortæller den kendte bil-brite, at han er blevet sparket i bollerne af en ko.

Episoden fandt sted på den gård i det sydvestlige England, som Clarkson i købte i 2018. På stedet i det bl.a. blevet til optagelserne til Amazon-programmet Clarkson’s Farm. Et program der udspringer af, at Clarkson absolut ingen erfaringer har med landmandslivet.

Nå, men tilbage til sparket i løgene. Det, skriver Clarkson i klummen, skete,  da han forsøgte at få køerne ind fra græsningsområdet. Noget dyrene tilsyneladende ikke var interesseret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Aktivister har smidt jord på Jeremy Clarksons bil

Tværtimod havde særligt én ko set sig sur på ham, lyder det klummen.

– En af dem var mere interesseret i at dræbe mig. Man siger, at en ko ikke kan sparke baglæns, men jeg kan bevidne, at det ikke er rigtigt. En ko kan sparke i alle retninger. De er ligesom Bruce Lee, kun mere dødbringende, skriver han.

Kun plads til hornene ét sted
Koens klove ramte i første omgang forbi Clarkson, hvor den besluttede sig for at stanke ud efter ham i stedet for. Altså med sit hoved mellem benene på manden. Og hornene? Ja, dem har der så kun været plads til ét sted.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg synes, det er det mest nedværdigende punkt i min landmand karriere: At blive angrebet af en ko, mens jeg sad på knæ i mudder, i en storm og med knuste testikler. Og alt dette er sket i håb om, at jeg kan lave bøf til en restaurant, som jeg nok ikke får lov til at åbne alligevel.

Det er ikke første gang, Clarkson kommer til skade. Sidste år var han meget tæt på at miste sit ene ben efter en ulykke med en teleskoplæsser.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk