JE DESIGN skurer op for familievognen – 350 HK i Leon Cupra


Du har lige krydset ordet “Cupra” af på ekstraudstyrslisten hos din lokale SEAT-forhandler, men på vej finder du ud af, at de 290 hestekræfter i dit kommende familiemissil bare slet ikke er nok. Har du stået i den situation, så har tyske JE Design en løsning, der vil formentlig vil stille dig tilfreds.

boosted_nytbanner-600x116

Har du mere guld tilovers efter dit nyindkøb, afleverer JE Design det, der bedst kan betegnes som en frådende galning til dig, når firmaet har færdiggjort en saftig chip-optimeringen. 350 hestekræfter og 440 Nm piskes den gale tyr til at yde. Det betyder, at hastighedsjagten først stopper, når speedometernålen står ud for 280 km/t – naturligvis elektronisk begrænset, som tyskerne har det for vane. Men det er stadig 30 kilometer hurtigere end den almindelige Cupra.  Krydser du alt af på listen hos JE Design, får din Leon Cupra et bredere bodykit, opdateret undervogn, kæmpe 19″ hjul og en aktiv udstødning, så du kan skræmme livet af naboen, der må nøjes med den almindelig Leon.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Se familiemissilet i galleriet herunder

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk