Japansk tuner vil bygge din GT-86 om til en Aston Martin


Det japanske tunerfirma, DAMD, tilbyder nu at bygge din Toyota GT-86 om for dig. Du må stadig trækkes med de brystsvage 200 heste fra den to-liters boxer-motor, men til gengæld får du noget, der ligner en elegant britisk sportsvogn retur.

Kittet, Vantage GT86, får nemlig din Toyota til at ligne en Aston Martin Vantage. Den store krom-grill er der, det samme er en fuld-ombetrukket læderkabine, der næsten kan få dig til at glemme, at du sidder i en Toyota.

HUSK: Tegn abonnement på 3 måneder af Boosted Magazine for bare 99 kr. Klik her!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og det bedste ved det hele er, at kittet er virkelig billigt i forhold til den ægte vare. Du skal slippe, hvad der svarer til 3.311 dollar, 22.000 danske kroner, for hele herligheden eksklusiv fragten, told og afgifter  ( alt det sure). De penge kan du vel knapt lease en rigtig Aston Martin for herhjemme i én måned. Så de er godt givet ud.

Se kittet i gallereiet her

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk