Reklame:

Jaguar vil afløse F-Type med 550 hestes ‘superbil’

Finanskrisen bremsede produktionen af bondbilen C-X75 – men nu mener Jaguar at have muskler nok at afløse F-Type med en ‘superbil’, skriver Auto Express

C-X75 skulle være den moderne reinkarnation af 90’er-lynet XJ220. Men på grund af økonomiske vanskeligheder kvalte Jaguar selv planerne i december 2012.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Men nu er C-X75 måske alligevel på vej tilbage. I hvert fald har Auto Express opsnuset, at Jaguar arbejder på at lade F-Type’ens afløser være en superbils-inspirerede sag.

LÆS OGSÅ: LEGO bygger Bugatti Chrion i 1:1 – tophastighed 20 km/t

Alt skal selvfølgelig tages med forbehold, men mediet mener, at vi her har at gøre med J-Type. Et navn som Jaguar tog patent på i juli og som dækker over en centermotoriseret V6’er med hybrid-teknologi og firehjulstræk, der kommer til verden omkring 2022.

Så kunne man fristes til at tro, at Jaguar jagter biler som Porsche 718 Cayman. Men englænderne har tilsyneladende vildere planer. Den 550 hestes ‘J-Type’ skal være, hvad R8 er for Audi og 570s er for McLaren.

Reklameblok:
En ren elektrisk ‘J-Type’ rygtes også på vej. Her venter Jaguar formentlig på markedets reaktioner på Porsches eldrevne Taycan, før englænderne med de indiske ejere melder noget ud.

 

  

 

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?