Reklame:

Biljagt i myldretiden: Ung kvinde påkørte politibil

En 22-årig kvinde, som i forvejen er kendt af ordensmagten, forsøgte torsdag eftermiddag at stikke af fra politiet i Silkeborg.

Det udviklede sig til en biljagt i Silkeborgs gade, da en 22-årig kvinde torsdag aften forsøgte at flygte politiet. Den 22-årige er kendt af politiet i forvejen. Hun er nemlig før snuppet bag rattet mod procenter i blodet.

Til TV2 Østjylland forklarer vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, at betjentene ville sikre sig, at kvinden denne gang var i stand til at køre bil. Men hun havde altså ikke meget lyst til at tale med ordensmagten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Undervejs blev endnu en patruljevogn tilkaldt i forsøget på at få standset kvinden. Men bag rattet af en nyere Volkswagen Polo satte kvinden blot farten op. Da en af patruljevognene nåede op på siden af kvinden, valgte hun at styre den lille Polo ind i side af politibilen. Det fik politiet til at sætte farten ned og holde afstand til kvinden.

Imens kørte hun flere gange Polo’en over for rødt. Mindst tre biler og en cyklist var ved at komme i klemme.

– Derfor overvejer vi også at lade hende slippe fra os i dette tilfælde, for det er simpelthen ikke det værd, fortæller vagtchefen til mediet.

Kvinden blev kort efter standset på en mindre vej i det nordlige Silkeborg, hvor hun blev sigtet for vanvidskørsel, og bilen blev beslaglagt. Politiet vil dog meget gerne i kontakt med de tre billister og cyklisten. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Reklameblok:
Flere billeder: presse-fotos.dk

Foto: presse-fotos.dk

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?