Jagtede vanvids-MC’er – politibil smasker ind i personbil

Billedet har ikke noget med den omtalte sag at gøre. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Jagten på hurtigtgående MC’er i Aabenraa endte onsdag morgen i et uheld mellem en personbil og en civil politibil.

Onsdag morgen måtte en civil politibil både tænde blink og træde på speederen for at følge med en 39-årig motorcyklist med for meget fart på i Aabenraa. Det endte dog helt galt. Men ikke for motorcyklisten.

I stedet knaldede politibilen sammen med en personbil i kryds. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

– Der skete materiel skade i forbindelse med hændelsen, men umiddelbart ingen alvorlig personskade, skriver politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Færdselsuheldet mellem ordensmagten og den civile borger betyder dog ikke, at den 39-årige motorcyklist slipper. Faktisk er han allerede anholdt og sigtet for vanvidskørsel og fareforvoldelse.

Men fordi der er sket en uheld, hvor en politibil, er involveret, er Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) blevet orienteret. Det betyder dog samtidig, at politiet ikke vil udtale sig yderligere om sagen. Det står derfor ikke klart, om det var ulykken var politiets skyld.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk