Reklame:

Jagtede biltyv i Mercedes AMG – han slap væk i rød traktor

De tidligste timer af torsdag morgen udviklede sig for Midt-og Vestjyllands Politi til en jagt på en biltyv i en Mercedes S63 AMG.

Tidligt tirsdag morgen gik den vilde biljagt rundt i Viborgs gader. Her forsøgte Midt- og Vestjyllands Politi at bringe en Mercedes S63 AMG til standsning. Bag rattet sad en biltyv, som ikke havde den mindste lyst til at tale med politiet. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Det hele begyndte kl.04.45, hvor alarmen gik hos en bilforhandler på Lundvej. Da en vagt ankom 11 minutter senere, var både tyv og bil for længst forduftet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Landsretten underkender politiet – kan ikke tvinge biler på autoriseret værksted

Bilen – en sort Mercedes S63 AMG – havde tyven fundet nøglerne til inde i selve forretningen. Først klokken 07 blev bilforhandleren opmærksom på, at den potente Mercedes manglede. Politiet fik besked, og det lykkedes ifølge avisen faktisk hurtigt at finde bilen.

Manden bag rattet havde dog ikke tænkt sig at give op af den grund. Det hele udviklede sig i stedet til en timelang biljagt. Omkring kl. 09 lykkedes det manden i Mercedes at ryste politiet af.

Mercedesen fandt politiet senere frem til. Men tyven var ingen steder at se. Han er kommet videre på en rød traktor, fortæller politikommissær Andreas Bang Andersen til avisen. Derfor vil politiet gerne høre fra folk, som ser en desperat mand på en rød traktor.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?