JAAAA TAK! G-Klassen har fået selvmordsdøre


Som om den vogn ikke var cool nok i forvejen?!

Ved du hvem, der er fyldt 41 år og findes i 400.000 eksemplarer? Svaret er G-Klassen! Hvem skulle have troet det om en bil, der egentlig er udviklet til militærtransport?

Nej, heller ikke os! Men de, der har råd til en Mercedes G-Klasse, er vilde med den firekantede mega-SUV. Og det samme er vi.


Og vi har lige fundet en grund yderligere til at elske den store SUV-klods endnu mere. Selvmordsdøre.

LÆS OGSÅ: Mistanke – Dansk leasingselskab fuskede med afgiften på 620 biler

Ja, det kan lyde fjollet – og som en gimmick fra en gangsterfilm fra 1930’erne – men det er sådan, at den tyske tuner Hofele mener, G-Klassens døre skal hængsles. I hvert fald bagdørene.

Skabingen kalder de Ultimate HG, og skal vi beskrive den, kommer betegnelsen “krydsning mellem ekstravagant limo og seriøs bjergged” vel det hele nærmest.

Pris? Ring.. hvis du har pengene
Ikke at Ultimate HG nogensinde ser så meget som et støv eller sandkorn. Det skulle da lige være, hvis et eksemplar lander i Dubai eller en anden ørkenstat.

Hvilket er overvejende sandsynligt. Specielt når vi kigger på prisen. Den skal du nemlig “kontakte Hofele” for at få oplyst. Men hey, har du pengene, er bilen sikkert opkaldet værd.

Men er det bare os, eller virker de 23″ aluhjul næsten små her? Vi kan dog godt tilgive hjulmonteringen, når vi kigger ind i kabinen. Ikke bare er der varme og kulde-indstillinger i hvert sæde. Hvert enkelt kan også masserer sin passager på en milliard måder (formoder vi, red.)

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af Ultimate HG.