JA TAK! Nu fås BMW M2 med 660 hestekræfter

Den lille baby-bimmer er knap så baby-agtigt med M-logo, og da slet ikke når først de tyske tunere fra G-Power har kigget på det.

Den mindste M’er fra München har 370 hestekræfter, som med tilføjelsen af CS-betegnelsen bliver til 450 hestekræfter. Altså hvis det skal være inden for BMW’s egne rækker.


Er du omvendt en af dem, der mener, at den tre-liters rækkesekser sagtens kan tåle flere tæsk, så har G-Power måske lige løsningen. Det er nemlig lykkedes den tyske tuner at hente 660 hestekræfter og 800 newtonmeter i den lille Bimmer.


LÆS OGSÅ: Dronningen af Nürburgring er død – Sabine Schmitz kørte på banen over 30.000 gange

Det er nok til at selv den nyeste BMW M5 ydmygende til og køre i cirkler rundt om en Ferrari 458 Speciale, som ellers har to cylindre og 1.500 mere at gøre godt med i forhold til M2’eren.

Ombygningen af M2’eren koster “små” 20.000 eller godt 150.000 danske kroner. Har du alligevel penge til overs, bør du overveje også at få de 20″ Hurricane RR, kulfiber-diffuseren, en gearkasse optimering og det alcantara-klædte rat med i handlen.

Men den slags er ekstraudstyr, du skal selvfølgelig lige have skaffet bilen først.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk