Ja, det her er en fabriks-farve fra Dodge

Okay, der er flere. Men den er god nok. I en begrænset periode vil Dodge levere muskelbiler til sine kunder i de mange farve.


Vil du have en Challenger lige nu, og kan du ikke bestemme dig for farven, så har Dodge måske løsningen. Hele 14 af dem faktisk.

LÆS OGSÅ: Rusland vil genstarte Sovjet-bilmærke til december

Før bilen triller af samlebåndet bliver den foliet i 14 farver. Men det koster lidt. 3.750 dollars eller små 30.000 danske kroner koster det som ekstraudstyr. Og fordi Dodge faktisk ikke selve står for folieringen, men får nogle eksterne gutter til at udføre arbejdet, skal du lige finde lidt ekstra til monteringsarbejdet af.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Dodge har sagt tilbuddet er tidsbegrænset, og at det kun gælder Challenger-modelrækken. Men præcist hvor længe, vil amerikanerne ikke ud med. Det kan dog umuligt vare længe. For allerede næste år er det sidste modelår nogensinde for Challenger’en. Den tager faktisk også Charger med sig i graven.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk