Iværksætter tager kampen op mod leasingfusk

3leasingtilbud.dk

Sagerne om svindel med leasingbiler har den seneste tid været mange – det gør 3Leasingtilbud.dk nu op med, så det atter kan blive sikkert for kunderne at lease biler uden leasingfusk

Mediedækningen har været massiv efter at skeletterne er raslet ud af leasing-skabene den seneste tid og vi forstår udmærket godt, hvis kunderne er tilbageholdende, når de kigger i retning af leasing af deres næste bil leasingfusk

DR1 har med programserien “Pengejægerne” sat spotlys på den omfattende momssvindel, der er foregået på importerede leasingbiler, hvor forhandlerne helt grundlæggene har købt bilerne uden moms i udlandet, og solgt dem med 25% dansk moms til leasingtagerne i Danmark, uden at afregne momsen til staten. På den måde fik forhandlerne en yderligere gevinst på op til flere hunderede tusinde kroner ekstra pr. solgt bil og staten blev svindlet for millioner.

Et andet væsentligt problem i branchen, som Danmarks Radio kiggede ind i, er kloning af biler. Med kloning menes, at der svindles, så der potentielt findes to biler med samme stelnummer. På den måde har bagmændende mulighed for at gøre en stjålet bil ‘lovlig’ igen, da stelnummer og papirer kan være mage til en tilsvarende bil kørende i for eksempel Italien. Alt dette mens leasingtager har betalt fuld pris og er i den bedste tro, men rent faktisk kører i en stjålet bil.


Iværksætter vil gøre leasingbranchen sikker for forbrugerne

Det har været for let at snyde i leasingbranchen og derfor vil myndighederne også skærpe opsynet markant på branchen i kampen mod leasingfusk. Men hvordan sikrer du dig som kunde, at du ikke benytter et firma, der svindler med moms eller sælger klonede biler? Det spørgsmål stillede Benjamin Rehman sig selv og det har ført til tjenesten 3Leasingtilbud.dk, som han netop har lanceret med store samarbejdspartnere i ryggen.

Iværksætter tager kampen op mod leasingfusk
Benjamin Rehman (tv.) vil revolutionere leasingbranchen med tjenesten 3leasingtilbud.dk

Helt grundlæggende vil Benjamin og hans hold revolutionere leasingbranchen og gøre det sikkert for kunderne at finde sin næste bil på en leasingaftale. Som firmaets navn indikerer, kan du som kunde her få tre helt gratis og uvildige tilbud på leasing af din næste bil og det sikrer dig, at du får den økonomisk bedste aftale. Tjenesten er helt uvildig og 3leasingtilbud.dk er ikke selv udbyder af leasing, men samarbejder med over 100 danske leasingfirmaer, som de nøje har udvalgt ud fra en masse sikkerhedsmæssige kriterier.

Men det stopper slet ikke her, for 3Leasingtilbud.dk har udviklet en servicepakke, hvor du som leasingtager gennem deres sikre samarbejdspartnere, kan få det de kalder ‘restværdisikring’, som i bund og grund betyder, at de hæfter for restværdien på din bil, så du ikke står med en stor regning ved endt leasingaftale.

Det er også værd at nævne, at de tjekker bilen grundigt for dig, så du kan være helt sikker på, at du ikke bliver offer for svindel og er sikret mod kloning. Alt dette følger med, hvis du vælger et af de tre gratis indhentede leasingtilbud, som du har fået igennem deres portal. Glemte vi at sige, at du også får to gratis årlige hjulskift (sommer/vinter og vinter/sommer) samt ubegrænset bilvask? Der gjorde vi vidst, men det gør da bare lige oplevelsen endnu bedre.

Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk