Instruktør vil give Paul Walker comeback i Fast and Furious


Det er instruktør Justin Lin, der lufter muligheden for, at skuespilleren kan optræde posthumt i de afsluttede kapitler af filmserien. 

Vin Diesel vil lave en musical ud af serien, og instruktøren vil have en død mand tilbage på skærmen. Only in Hollywood – kunne man tænke.

Alligevel er begge scenarier luftet i fuld offentlighed. Sidstnævnte af instruktør Justin Lin ovenpå Fast 9′ biografpremiere verden over i disse dage. Således udtaler instruktøren, som også skal stå for de foreløbig sidste film i serien, at han ser på mulighederne for at bringe Paul Walker tilbage på det store lærred.

Skuespilleren der ellers på så tragisk vis omkom i en bilulykke 30. november 2013.Allerede nu undersøger filmholdet, hvordan man ved hjælp af CGI – Computer-generated Imagery – kan bringe karakteren Brian ‘O Conner til live igen, afslører Lin i et interview med Cine POP.

At reinkarnere afdøde skuespillere digitalt er bestemt ikke noget nyt i Hollywood. Carrie Fisher medvirkede digitalt i Star Wars-filmen The Rise of Skywalker efter sin død. Det samme gjorde Brandon Lee i filmen The Crown, som han døde under optagelserne af.

Hvordan det vil ske, og hvilken rolle Walker får, melder historien ikke noget om. Men får karakteren Brian O’Conner et digitalt efterliv, vil det heller ikke være første gang. Walkers brødre, Caleb og Cody, hjalp efter deres brors død filmholdet med at indspille en hyldestscene. Den blev bragt i slutningen af filmen Furious 7, som udkom to år efter skuespillerens død.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk