Instruktør skrider fra Fast and Furious 10


Få dage før optagelserne til den tiende og sidste film går i gang, står Fast and Furious-holdet uden instruktør. 

Justin Lin der har instrueret fire Fast and Furious-film, og som om bare få dage skulle være gået i gang med den tiende og sidste film i rækken, er sprunget fra. Det skriver mediet Deadline tirsdag i denne uge.

Mediet skriver videre, at årsagen til bruddet skyldes ‘kreative uenigheder’. Justin Lin vil dog stadig give projektet en hjælpende hånd som producer. Men Universal, der ejer rettighederne til F&F-universet, skal altså finde en ny instruktør til Hollywood-baskeren.

For bare en uge siden brokkede Vin Diesel et i et opslag på Instagram sig over, at Justin Lin ikke har fundet plads til Jordana Brewsters figur Mia Toretto i filmen, som skal deles i to. Deadline skriver dog ikke noget om, hvorvidt Vin Diesels mening har haft indflydelse på Justin Lins beslutning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Vin Diesel har dog allerede lagt sig ud med en anden Fast and Furious-stjerne. Dwayne “The Rock” Johnson har offentligt udtalt, at han ikke har meget til overs for Vin Diesel, og at han ikke vil lave flere Fast and Furious-film. Omvendt har Vin Diesel flere gange tryglet Johnson om at vende tilbage til filmsettet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk