Instruktør skred fra Fast and Furious på grund af Vin Diesel

Det var angiveligt uenigheder med Hollywood-muskelbundet Vin Diesel, der i sidste uge fik Fast and Furious-instruktør Justin Lin til at droppe den 10. og sidste film i serien.


Justin Lin, der er instruret fire Fast and Furious-film, og stod over for at skulle instruere den 10. og sidste i rækken, har fået nok. Nok af Vin Diesels opførsel. Det skriver mediet Screenrant som citerer en unavngiven kilde.

Ifølge kilden blev det dråben for Justin Lin, at Vin Diesel – foruden at han vil blande sig i instruktørrollen – ofte dukker uforberedt op på filmsettet.

Vin Diesel er irriterende 
Angiveligt møder Vin Diesel op alt for sent. Ligesom han ikke kan sine replikker og generelt er irriterende. At Vin Diesel er svær at arbejde sammen med er dog ikke noget nyt. At en anden Fast and Furious-stjerne, Dwayne “The Rock” Johnson, ikke kan udstå Vin Diesel er ingen hemmelighed.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Faktisk har Johnson, selvom Diesel på Instagram har tikket ham om at lade være, helt droppet de sidste F&F-film. Ifølge mediet The Hollywood fik Justin Lin nok under et møde med Vin Diesel 23. april.

Diskussionen mellem de to udviklede sig til et skænderi, og det fik altså angiveligt Justin til at smide håndklædet i ringen med ordene “Den her film er ikke mit mentale helbred værd’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk