Formel 1-ingeniør sætter martonrekord iført køredragt og hjelm

For de fleste - selv de trænede og professionelle løbere - er et maraton maraton noget af en udfordring. Forestil dig så lige gøre det i fuld Formel 1-beklædning. Det har Aston Martins George Crawford gjort.

For de fleste – selv de trænede og professionelle løbere – er et maraton maraton noget af en udfordring. Forestil dig så lige gøre det i fuld Formel 1-beklædning. Det har Aston Martins George Crawford gjort.

Et maraton alias 42,2 kilometer i løb. Ikke noget nogen medlemmer af Boosted-redaktionen nogensinde skulle ud på. Og da slet ikke iført køredragt og hjelm.

Derfor er vi ved at falde på røven over Aston Martins topseje softwareingeniør George Crawford. Han har nemlig gjort det. Iført Lance Strolls køredragt, handsker, hjelm, racersko og brandsikkert undertøj løb Crawford med under ‘The London Marathon’ – og gennemførte.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ingeniøren kom i mål i tiden 3 timer og 58 minutter, hvilket sikrede ham en plads i Guinness World Records. Men det var sådan ikke for at komme i rekordbøgerne, at George Crawford løb alt, hvad han kunne udklædt som Formel 1-kører.

I den gode sags tjeneste
Det fremgår af ingeniørens fundraiser-side, at han løb for at samle penge ind til – og gøre opmærksom på – mental sygdom!

Ses vi til Auto Show?


Med henvisning til den indespærring, corona-pandemien satte mange mennesker, uddyber Crawford hvorfor, han løb.

– I denne vanskelige tid har mennesker, der lever med psykiske problemer, været tvunget ud i ekstra store udfordringer. Ekstra udfordringer som de venlige og kærlige mennesker hos foreningen Mind nu mere end nogensinde gør alt, hvad de kan for at hjælpe med.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Nu er det tid til at give tilbage, slutter George Crawford.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk