Indrømmer: SSC Tuatara kørte aldrig over 482 km/t


SSC kryber i et instagramopslag til korset – den på mange måder ellers vanvittige Tuatara har aldrig kørt 482 km/t – eller derover.

Først påstod de det. Så roede nogle youtubere i nogle mystiske optagelser. Så indrømmede de. Gjorde et nyt forsøg og påstod at nu var den altså god nok.

Men nej. For nu indrømmer folkene bag SSC, at bilen Tuatara aldrig har kørt 300 miles i timen. Eller 482 km/t. Den har sådan set heller ikke kørt hurtigere.


Det skriver SSC i et instagramopslag efter at gentagende forsøg på at sætte rekorden for den hurtigste produktions-bil på Jorden ellers har været oppe at vende.

Men det er altså ikke lykkedes for SSC. Her kan du i øvrigt læse meget mere om sagen, som tog sin begyndelsen i oktober sidste på. På det tidspunkt troede alle, at bilen havde kørt svimlende 508,7 km/t.

Indrømmelsen er dog næppe det sidste, vi hører til SSC. I hvert fald ikke hvis der bare er et gram tilbage af amerikanernes noget tyndslidte troværdighed. Således påstår de hårdnakket, at de stadig jagter målet på 300 miles i timen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk