Ikke for sarte sjæle: Tuner fylder AMG GT-R med flyvende kranier

Carlex har endnu engang overgået dem selv, når det kommer til syrede design

Carlex er specialister ud af få noget vildt og voldsomt ud af enhver moderne bilkabine, og for os at se, er det svært lige at komme på en vildere kabine end den, de har tryllet frem i Mercedes AMG GT-R Pro.

Tænk på moden af Ed Hardy t-shirts i begyndelsen af 00’erne og du har en nogenlunde idé om det, der venter.  Selvom det ikke ses udefra. Her er den grønne lak med den børstede finish nok det vildeste, vi lige kan komme i tanke om.

LÆS OGSÅ: Bedste BMW M3 til dato – vi kører en tur i E46 CSL

Eller det skulle da lige være for de enorme fælge.


KABINE FRA DØDSRIGET
Nå, men tilbage til kabinen. Eller rettere i den. For her finder vi de vildeste sæder, vi længe længe har set. Hvis du har en sær fetich med kranier, vil du da også elske at opholde dig her.

For der er kranier over alt! Begge skålsæder er sågar fyldt med flyvende, afpillede menneskerhoveder. Selv dørsiderne er godt fyldt op med de flyende hoveder indimellem roser og andre broderede mønstre.

Et eller andet sted gad vi godt møde den kunde, der har udfyldt den ordresedel. Og på den anden side ville vi nok løbe skrigende væk fra mødet. Måske endda før.

Under det alt andet end anonyme ydre er AMG’eren, som den slags er flest. Altså 4-liters twinturbo-V8’er med 577 hestekræfter og en tophastighed på 318 kilometer i timen.

Der findes i øvrigt kun 750 AMG GT-R Pro i hele verden – og mindst én af dem ser altså sådan her ud.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se mere til den bizarre Mercer


Reklame: