Igen, igen: Supra Mk.IV til salg for vanvittigt beløb

Hvis du troede, Supra Mk.IV havde ramt et prisloft, kan du godt tro om igen – med det samme

Den har i snart to årtier været blandt de mest efterspurgte biler i hele verden. Og det skal selvfølgelig afspejle sig i prisen. Men nu stikker de Toyota Supra Mk.IV-priser altså af. Igen.

Tidligere i år løb prisen for et rødt eksemplar årgang 1994 op i 121.000 dollar. Eller rundt regnet 800.000 danske kroner. Det sker, at vi støder på Supra`ere med vanvittige prisskilte. Og nu er prisen eksploderet endnu engang.

Denne gang skal vi til USA, hvor en forhandler i San Diego forlanger vanvittige 499.999 dollar for et eksemplar. Bevars, kombinationen af 2jz-motor med turbo tilsat seks manuelle gear er den mest efterspurgte. Men ikke bare er bilen fra 1998, altså 21 år gammel, den har også kørt en god del kilometer.

LÆS OGSÅ: Paul Walker genoplives i ‘Fast & Furious 9’


59.959 kilometer for at være helt præcis. Desuden er bilen lakeret i farven quicksilver – en mulighed Toyota kun tilbød i modelåret 1998. Men for at have en halv million dollar skal du altså først veksle 3,3 millioner danske kroner.

Er lommerne ikke helt så dybe, kan du “nøjes” med at aflevere 49.000 dollar nu og her og 8.669 dollar om måneden de næste fem år!

Uanset hvordan det vendes og drejes, er totalprisen 2,3 millioner mere end bilens nypris i Danmark tilbage i slut-90`erne. En mere end meget pæn sjat for den japanske sportsvogn. Kultvogn eller ej. Med til historien hører godt nok, at bilen kun har haft én ejer de sidste 15 år.

Og at dømme ud fra billederne har vedkommende passet virkelig godt på Supra`en… Men, en halv million i dollar. Den skal vi lige tygge en gang – eller ti – på.


Reklame: