I Italien bruger politiet Lamborghinier til at redde liv

Foto: Polizia di Stato

Flere gange har Lamborghini doneret biler til det italiensk politiet – og det har flere gange reddet liv. 

I maj 2014 donerede Lamborghini en Huracan til det italienske politi. Og det gjorde faktisk også tre år senere i 2017. Flere gange siden har bilerne gjort deres for at redde liv i støvlelandet.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Senest blev bilen, som Lamborghini donerede i 2017, sendt ud på landets autostrada (motorvej, red.) for at levere to nyere til patienter på hospitaler flere hundrede kilometer væk fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Så skete det: Nu producerer Porsche syntetisk benzin

På politiets sociale medier fortæller ordensmagten således, hvordan Lamborghiniens i øvrigt meget lille ‘bagagerum’ foran blev fyldt med den dyrebare last – og så fik den 5,2-liters V10’er ellers lov at strække ben. Det gik fra byen Padua i den nordlige del af landet, før Lamborghinien 168 kilometer senere stoppede første gang.

Reklameblok:Denne gang for at levere den ene nyere til en patient på et hospital i ærkerivalerne Ferraris hjemby Modena. Herfra kørte Lamborghinien videre til Rom, hvor en anden patient ventede på en nyretransplantation. Det blev en tur på yderligere 401 kilometer.

de sociale medier skriver italiensk politi, at de to patienter fik en tidlig, men nok meget kærkommen og særdeles ventet julegave. Hvor hurtigt politiet kørte undervejs, melder historien dog ikke noget om.

Foto: Polizia di Stato
Foto: Polizia di Stato
Foto: Polizia di Stato
Foto: Polizia di Stato
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk