Verdensmesteren i ‘en snæver vending’ er set mere 37 millioner gange


Det kalder vi en vild vending – og det gør 37 millioner ander personer også. 

Du er kommet for langt ad den helt forkerte vej, og nu er der kun én vej tilbage – nemlig den samme vej du kom fra. Så hvad gør du? Vender om selvfølgelig.

Noget gutten i klippet her er verdensmester i. Ikke officelt godt nok. Men noget burde han tildeles for den vilde kontrol han udøver bag et rat. At det tager 26 vendinger at få bilen vendt om – ja, det må man jo bare tage med.

Videoen blev lagt på Youtube 25. december sidste år. Og på lidt mere end en måned er den altså set mere end 37.000 millioner gange. Og for den sags skyld kommenteret over 25.000 gange.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er på Youtube-kanalen DrivingSkill, at videoen er uploadet. Og hvis man er til den slags, ligger der 12 andre videoer, man kan kaste sig over i et ledigt øjeblik. Det er småt med informationer om folkene bag kanalen. Men ‘om’-afsnitttet peger i retning af Kina – nærmere bestemt Hong Kong.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk