Reklame:

Hyundais nyeste bil hedder…. Mufasa

Ja, præcis ligesom det store kattedyr fra Disney. Det er dog ikke en bil, danske bilister kan få sig et godt grin over.

Derimod er Hyundai Mufasa, der faktisk ikke er mærkets største bil, forbeholdt kineserne. Ikke overraskende ligner SUV’en en neddroslet udgave af det Mufasa Adventure-koncept, som Hyundai præsenterede kineserne for sidste måned.

Bilen skal erstatte den aldrende iX35 på det kinesiske marked. En bil der er lige lidt mindre end en anden Hyundai, som vi faktisk kender herhjemme. Nemlig Tucson.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Tesla fylder næsten alt i trist “Top 5”

At Mufasa var på vej har vi dog vist et stykke tid. Hyundai har nemlig ikke kunnet få lov at holde det hemmeligt for det kinesiske industriministerium, som har det med at lække ting og sager, før landets virksomheder er klar til det.

Det skete bl.a. med den nyeste generation af Ford Mondeo, som i øvrigt også er forbeholdt kineserne. Og så sent som i år er det sket med den nye roadster fra MG. Cybster kalder mærket den. En model som MG i Danmark dog også regner med at se herhjemme.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?