Hyundai USA: Tilbyder VW diesel-ejere megarabatter

1441925180846054287
Emissiontals-skandalen, dieselgate, gør stadig ondt på Volkswagen. Nu gnider Hyundai salt i såret ved at lokke de utilfredse VW-kunder med store rabatter.


Et stort rundt nul i renten på finanseringen af en ny bil og dollars i tusindtal som rabatter. Sådan forsøger Hyundai i USA at lokke utilfredse ejere af den skandaleramte to-liters dieselmaskine fra Volkswagen over i en sydkoreansk bil.

Friends and Family pricing hedder det amerikanske fænomen, som Hyundai ruller ud for de utilfredse VW-ejere. Det sydkoreanske mærke tilbyder, ifølge en forhandlers hjemmeside, forsmåede VW-ejere af en lang række modeller, herunder VW Golf, Passat, Jetta og Audi A3, bl.a. at købe en ny Hyundai til den pris forhandleren selv henter bilen hjem for plus 1,250 dollar i rabat.

En talsmand for Hyundai har om denne manøvre sagt:
– Det skal ses som et alternativ for de berørte og måske ‘forladte’ VW-kunder, som er på vej ud på markedet efter en ny bil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
2017-hyundai-genesis-coupe-v8-performance
VW-ejer: Vil du køre Hyundai i stedet for?

Derudover tre procents rabat på listeprisen samt hvilken som helst anden rabat, den enkelte forhandler føler for at hoste op med, hvis du ejer en dieselgate-ramt VW og er amerikaner.

Hyundai har lagt en komplet liste over de biler, der indløser de store rabatter, på nettet.

imageshandler

Se vores reklamer:


Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk