Hyperbiler slipper 1.854 hk løs på Jyllandsringen


– Vi er meget stolte over at kunne præsentere et felt med så mange biler og som ekstra flødeskum de to hyperbiler,” siger Jack Mogensen, der er eventchef hos Sportscar Event.

EKSTREMT MANGE KRÆFTER 
Og det er da også med god grund. Sportscar Event, som hvert år kører penge ind til kræftramte børn, har nemlig lokket to af de ypperste biler, verden nogesinde har set, til Jyllandsringen.

McLaren P1 har 904 heste takket være hybrid-teknologi, der kombinerer V8-forbrændringsmotoren med elektrisk energi. Samme teknologi, men flere cylindre og tilmed lidt højere effekt, producerer Ferraris LaFerrari. 950 heste skubber den hypermoderne V12-italiener fra med.
boosted_nytbanner-600x116

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Begge biler kan opleves i udstillingen lørdag d. 4 juni på Jyllandsringen til Sportscar Event. Her er håbet at sætte rekord i antallet af indsamlede midler til Børnecancerfonden, Trygfondens familiehus og børnehospicet Lukashuset. Sidste år kørte de mange sportsvogne og deres passionerede ejere tæt ved 3 millioner kroner ind.

Allerede nu kan Sportscar Event dog afsløre, at bilerne er afprøvet.

Hvordan to hyperbiler tager sig ud på en dansk racerbane, kan du se i galleriet herunder!

Se vores reklamer:


 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk