Hvordan går det, Schumi? Her kan du se ny Schumacher-dokumentar

Siden Michael Schumachers forfærdelige skiulykke i Frankrig i 2013 har familie lukket hermetisk af for omverdens nysgerrige blikket - i dag har ny Netflix-dokumentar om F1-legende premiere.

Siden Michael Schumachers forfærdelige skiulykke i Frankrig i 2013 har familien lukket hermetisk af for omverdens nysgerrige blikke – i dag har ny Netflix-dokumentar om F1-legenden premiere.

Den mangeårige Ferrari-chef og nuværende FIA-præsident Jean Todt siger, at Michael Schumacher har det godt. De to er tætte venner, og Todt besøger efter eget udsagn Schumacher-familien ofte.

I dag ved offentligheden kun ganske lidt om Michael Schumachers egentlige tilstand. Men Jean Todt har tidligere fortalt, at ‘Michael selvfølgelig følger med i sønnen Mick Schumachers Formel 1-karriere.’

Men den 15. september markerer også dagen, hvor vi kan komme lidt tættere på hele familien Schumacher. Det sker, fordi Netflix i dag har premiere på dokumentaren “Schumacher”, som i samarbejde med familien fortæller historien om den mangedobbelte verdensmester, der i dag er 52 år gammel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Corinna Schumacher, Michaels kone, fortæller i dokumentaren.

– Michael er her. Anderledes, men han er her. Og det er heri, vi finder vores styrke.

Ses vi til Auto Show?


Også sønnen Mick har noget at sige i dokumentaren.

– Min far og jeg ville have forstået hinanden på en anden måde nu, fordi vi ville have talt det samme sprog. Nemlig motorsportens sprog. Jeg ville give alt for at dele det sprog med ham, siger han.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk