Hvilken bil er Årets GTI? Vær med til at kåre vinderen

Auto Show kårer Årets GTI i Danmark

Til Auto Show Denmark skal der for første gang findes en vinder af titlen som Årets GTI i Danmark. Og du kan være med!

Det er måske et af de sværeste spørgsmål nogensinde. Hvilken GTI-bil er den bedste? Det har Auto Show Denmark sat sig for at finde ud af i samarbejde med motorjournalisterne fra Bil Magasinet.

Redaktionen fra Bil Magasinet udvælger et felt af små, sjove biler, der i bred forstand kaldes GTI’er. Bilerne kan alle danskere stemme på via Auto-show.dk fra maj 2020, og til Auto Show den 15. og 16. august kåres den endelige vinder af Årets GTI 2020.

Publikum kan opleve en spændende præsentation af hele deltagerfeltet, når Bil Magasinets chefredaktør, Mikkel Thomsager, fortæller om bilmodellerne fra Auto Show-scenen i Arena Fyn. Præsentationen kan opleves både lørdag og søndag.

Hvad siger danskerne?


“Hvilken GTI er den bedste I Danmark? Det undersøger Bil Magasinet hvert år med test og vurderinger. Lige nu er Hyundai i30 N en af de mest underholdende i Danmark, synes vi på Bil Magasinet – men hvad synes entusiasterne? Det finder vi ud af, når vi på Bil Magasinet sammen med Auto Show spørger alle bilinteresserede i Danmark om deres valg”, fortæller Mikkel Thomsager fra Bil Magasinet.

Udover Hyundai i30 N er det biler som VW Polo GTI, Ford Fiesta ST, Mercedes AMG A 45 og flere andre, der skal kæmpe om den fornemme titel som Årets GTI i Danmark.

Bil Magasinet finder det endelige deltagerfelt i april måned, og selve afstemningen skydes i gang den 1. maj 2020. Alle deltagerbiler inviteres til at udstille i det specielle Årets GTI-område i Arena Fyn til Auto Show den 15. og 16. august.

KØB BILLET TIL AUTO SHOW 2020 HER!

Auto Show kårer Årets GTI i Danmark Auto Show kårer Årets GTI i Danmark


Reklame: