Hver sjette GT500-ejer betaler 67.000 kr. for én udstyrsmulighed


Et hak på udstyrlisten, som følger med en ny Ford Mustang GT500, koster svimlende 67.000 kr.

Det ligger næsten i ordet ekstraudstyr. Det skal være dyrt. Jo dyrere des bedre. Eller i hvert fald mere ekstravagant. Bevares, en håndmalet staffering er måske ikke verdens absolut dyreste udstyr. Men du får det absolut heller ikke leveret.

Heller ikke selvom du alene for en ny Mustang GT500 skal betale 75.000 dollars svarende til 502.000 danske kroner uden afgifter. Ford har nemlig sat prisen op, der hvor GT500 kan købes. Som – trods prisen – meget beklageligt ikke er i Europa.

Tilbage til stafferingen. Skal den males i hånden, så vil Ford 10.000 dollars yderligere for besværet. Det er godt 67.000 danske kroner for en hvid stribe. Men så er den altså også malet af et menneske…

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men prisen er altså ikke noget der afskrækker. Ifølge en Ford-talsmand, som Car and Driver har haft fat i, valgte hver sjette GT500-køber at få håndmalet den ikoniske staffering på bilen. Det er flere kunder, end Ford i hele 2021 fik lokket til at betale for den lige så dyre ‘Carbon Fiber Handling Package’, som faktisk kunne fås det år.

Skulle du have glemt det, så er Mustang GT500 et ordentligt brød af en bil. Den 5,2-liters V8’er med kompressor yder svimlende 760 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk