Hver måned søger 30.000 efter det samme bilmærke som ikke findes

Siden sommeren 2021 er Google-søgninger efter et bilmærke, som ikke findes, steget markant. Og det er Kias skyld. 

I sommeren 2021 ændrede Kia logo. Koreanerne vil gerne bilde sine kunder ind, at de med det nye logo stadig skriver ‘KIA’ på samtlige af sine biler produceret efter sommeren sidste år.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Bilist får bøde på 46.500 kr. – der var vilde bremseproblemer

Men nu afslører et kig i Googles data, at det altså langt fra er alle som køber den forklaring. Især briter, australiere, amerikanere og canadiere søger flittigt på bilmærket ‘KN’. Det har Twitter-brugeren Shwinnabego undret sig over.

Han har også fundet frem til, at folk søger efter fraser som ““KN SUV,” “KN car brand price,” “KN car brand electric, “What is KN car brand,” “KN Carnival car,” “What is KN,” og “KN Telluride car.”

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Men de får en lang næse af Google-søgeresultater. Og mærket findes altså ikke. Heller ikke selvom der er 30.000 søgninger efter ‘mærket’ hver måned. Det gør Kia til gengæld. Altså findes. Og med 1,83 mio. søgninger hver måned er de små 30.000 søgninger efter “KN” kun en dråbe i havet i den sammenhæng.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk