Hvad laver I, Volvo? En ny P1800?!

Hvad der præcist foregår her, kan vi ikke sige. Men det står klart, at Volvo har gang i nogle test

Og det af en bil, der umiskendeligt ligner klassikeren P1800. Selvom den sidste af den slags trillede af samlebåndet i Göteborg i 1973.

Skal vi komme med et kvalificerede gæt, holder vi på, at Polestar, som Volvo har gjort til et selvstændigt elbilsmærke, har en finger eller flere med i spillet her.

Det kan selvfølgelig være en ny, ret så retro-inspirerede model. Men for os ser det ud som om, at Volvo (Polestar) tester et klassikerprogram af.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

LÆS OGSÅ: Mitsubishi dropper Danmark

Det vil i så fald ikke være første gang, et sådanne dukker op i bilindustrien. Nissan har allerede en historisk afdeling, der gen-producerer eftertragtede dele til udvalgte af mærkets tidligere modeller.

Jaguar har ligefrem en afdeling, der tilbyder kunderne at bytte forbrændingensmotoren i deres klassiske bil ud med en ‘fremtidsikrede’ elmotor.

En helt trejde og meget nærliggende mulighed er selvfølgelig en form for fejring af P1800-modellen, der til næste år fylder 60.

Den camouflerede sag her er da også spottet i netop Göteborg, hvor Volvo holder til.

PS: Her kan du læse historien om den bil i verden med det højeste kilometertal nogensinde – det er nemlig en Volvo P1800.


Reklame: