Hvad laver folk? Ferrari efterladt i bagende sol i 17 år


En Ferrari Testarossa er bestemt ikke noget kønt syn efter 17 år i Costa Ricas bagende sol.

Hvorfor og hvem ejeren er, ved vi ikke. Men sikkert er det, at en mand har ladet sin Ferrari Testarossa stå i den mellemamerikanske sol i 17 år.

17 år hvor den ikke er så meget som startet op én eneste gang. Det fandt youtuberen Ratarossa ud af, da han med internettets hjælp fik opsporet den mere eller mindre forladte Maranello-hingst.


Ratarossa er i øvrigt samme gut, som fandt Saddam-familiens forsvundne Ferrari F40 i Irak. En bil, som youtuberen i øvrigt gerne ville have købt, hvilket faldt den resterende Saddam-familie meget for brystet. På Twitter fløj det nemlig i den forbindelse med dødstrusler rettet mod youtuberen på grund af hans planer om at købe bilen.

LÆS OGSÅ: Vildt nok! Steve fandt 9 BMW E28 i en lade

Det var dog ikke sure Saddam-slægtninge, der fik youtuberen til at droppe projektet. Det var derimod selve restaureringen og prisen for at få bilen fragtet hjem til England.

Det samme lader til at være tilfældet med den ømme Testarossa. Ejeren er nemlig villig til at lade den gå for 30.000 dollars. Små 200.000 danske kroner.

Skal vi sammenligne med noget, er det tyske bilmekka Mobile.de et godt sted at gå hen. Her koster en Testarossa fra 107.000 euro. Altså godt godt 800.000 danske kroner.

Av! – Ja, også for bilen der måske tager 17 år mere i solen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk