Hva’ kan den koste? Supra Mk. IV næsten uden kilometer til salg


Og den har manuelt gear, gutter. Seks styk. Plus bakgearet, selvfølgelig.

Toyota Supra Mk.IV er populær. Men det er ikke nogen specialmodel. Forstået på den måde at der produceret massevis af dem. På trods af det – eller måske netop derfor – overrasker det os hver gang, et eksemplar dukker op med næsten ingen kilometer på tælleren.


Det sker med jævne mellemrum. Se bare her og her for den sags skyld. Nu er endnu et meget jomfruligt dukket op. Denne gang på Bring A Trailer. Og som det så ofte sker, når en velholdt kult-japaner dukker op, koger markedet over.

Rød Supra-perfektion
På tidspunktet for denne artikels udkomme er der ni dage tilbage af auktionen. Og Supra’eren er allerede budt op i 134.000 dollars. Det svarer til 846.000 danske kroner.

For den sum penge – eller hvad prisen nu ender på – får køber en 3-liters 2JZ-GTE-motor og seks manuelle gear. Med andre Supra-perfektion.

Det skal selvfølgelig sammenholdes med, at bilen blot har tilbagelagt 11.200 kilometer, siden den forlod samlebåndet i 1995 i farven Renaissance Red.

Nu kan billeder nemt være meget taknemlige, men for os at se ligner det et perfekt eksemplar. Spørgsmålet er bare – hva’ er prisen?

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk