Husker du disse 8 bil-ikoner? Så gamle er de nu!


Det er næsten ikke til at fatte, men en E30-generationen af BMW 3-Serie har 40 år på bagsmækken. Her dykker vi ned i en utrolig liste af gammelt jern.

Nej, vi fatter det næsten heller ikke. Men tallene lyver ikke. Hvor gammel en bil tror du eksempelvis, at en Ford Escort RS Cosworth er?

Hvis du nu tænker rigtig godt efter. Svaret vil – måske – chokere dig, når du finder det længere nede i denne artikel. Men det er nu ikke europæiske biler med særstatus i bilmiljø, som er ved at være virkelig, virkelig gamle.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Det er 33 år siden, at Nissan sendte Skyline R32 på gaden. Silvia-modellen med chassiskode S13 er endnu ældre. Nemlig 34!

Det er næsten skræmmende, så skal vi ikke bare komme i gang med den liste?

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre frem og tilbage 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Vuk, det er en Volvo! Sådan noget kan du ikke ‘bare lige’ slå ihjel. Vi begynder således denne liste med en rigtig gammel svend. Volvos 240-Serie så dagens lys i august 1974. Altså for 48 år siden i år.

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk