Hurra for Herbie: Overlevende stuntbil til salg for svimlende sum


” Godt nok er den gammel og skrøbelig, men den starter og kan køre ved egen kraft”, oplyser sælger.

LÆS OGSÅ: JOBOPSLAG: BOOSTED MAGAZINE SØGER ANNONCESÆLGER

Nu har du chancen for at sprænge sparegrisen i stykker for at købe en bil med en helt særlige historie. Den ældst overlevende stuntbil fra Disney-filmen ‘Hurra for Herbie’ fra 1968.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

Stærkt præget af de hårde tæsk Disney gav bilen under optagelserne står nr. 10 nu til salg hos en VW-entusiast i Pennsylvania, USA, via siden thesamba.com.

LÆS OGSÅ: KLIK HER: TOTAL URØRT SUPRA MK. IV TIL SALG!

Se vores reklamer:


Stunt-teamet havde dog allerede i ’68 fundet ud af, at det var en smart ide at udstyre bilen til den slags brug med lidt ekstra sikkerhed. Den mørbankende Herbie har både bur, h-seler og skid plate.

LÆS OGSÅ: ER EN SPRITNY MERCEDES 190E EVO II MERE DIG – SÅ HOST OP, NU!

Reklame:

Desuden hev Disney de originale motorer ud og gav alle bilerne, inklusiv stuntbilerne, nogle kraftigere fra senere modeller i forbindelse med filmen. Den oprindelige Herbie i 68′-filmen havde soltag – det har denne ikke. I stedet lagde man et stofklæde over taget for at skabe illusionen af soltaget.

LÆS OGSÅ: KLIK HER OG VIND PROFFESIONEL DEWALT SLAGNØGLE

For at toppe annoncen af får den nye ejer af bilen også hele bilens historie med i form af alle dokumenter, der nogensinde har været på bilen. Lige fra produktionen til Disneys registering og en liste, som viser præcis hvornår denne bil optræder i filmen.

LÆS OGSÅ: VERDENS DUMMESTE BILTYV ANHOLDT – KUNNE IKKE BRUGE TRE PEDALER

Prisen for dette stykke filmhistorie? 85.000 dollar – vi kunne måske nok finde andet at bruge 560.000 danske kroner på – men hvad siger du?

KLIK OG SE BILLEDERNE AF STUNT-BOBLEN I GALLERIET HERUNDER

 

 

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk