Host op – Ny Mercedes 190E Evo II til salg


For 26 år siden startede Mercedes et arvefjende opgør, som bilentusiaster stadig diskuterer i dag, da de sendte deres 190E Evo II på markedet for at få lov at konkurrere mod BMWs E30 M3 på racerbaner.

boosted_nytbanner

Nu sender auktionshuset ‘Silverstone’ et meget fin eksemplar af førstnævnte under hammeren i næste måned. På de 26 år, der er gået, siden den forlod samletbåndet, har den kun set 1.424 kilometer asfalt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: JOBOPSLAG: BOOSTED MAGAZINE SØGER ANNONCESÆLGER

Bilen bærer produktionsnummer 452 ud af 502 og blev købt af en samler fra Mercedes Benz i Lancaster, England, fra ny i 1990. Ejeren ‘gemte’ den væk hos en lokal forhandler i ti år. I den periode tilbagelagde bilen kun ganske få kilometer, fremgår det af silverstoneauctions.com.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: KLIK HER: TOTAL URØRT SUPRA MK. IV TIL SALG!

Men nu er den til salg – og hvad skal sådan en kørende legende så koste? Ja, ifølge auktionshuset ligger vurderingen på mellem 180.000 og 220.000 britiske pund. Altså skal du som minimum finde 1.537.191 kroner frem, hvis du vil eje en 26 år gammel Mercer!

LÆS OGSÅ: KLIK HER OG VIND PROFFESIONEL DEWALT SLAGNØGLE

Til gengæld sidder det oprindelige forhandler-mærke stadig i bagruden, læderet har absolut ingen revner, og lakken kan godt forventes at være perfekt!

SE BILLEDERNE AF EVO’EN I GALLERIET HERUNDER 

 

Reklame:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk