Honda sender særlig julegave til syge børn


Hospitaler kan være en skræmmende oplevelse for de mindste størrelser, så Honda sender bilen Shogo ind på børneafdelinger for at gøre livet bare lidt lettere.

Hospitaler kan være et skræmmende sted både for børn og voksne. Men Honda har fundet en måde at hospitalslivet bare lidt lettere. Mød Shogo, en elbil, der er i stand til at erstatte den kedelige kørestol.

Children’s Health Orange County i Californien har allerede taget en Shogo i brug.

Der er kun ét sæde i den lille bil, og du skal trykke på knapper på rattet for at starte eller stoppe den. Tophastigheden er begrænset til 8 km/t, men forældre eller hospitalspersonale kan sætte hastigheden yderligere ned med en fjernbetjning.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:



Bortset fra det kører Shogo rundt med udstyr til intravenøse injektioner, ligesom den har monteringspunkter til andre medicinske apparater. Der er endda en helt særlig plads til den unge chaufførs yndlingslegetøj, som selvfølgelig skal med på køreturen.

 

Artiklen fortsætter efter videoen:

niche til den lille patients legetøj, der skal opbevares i under turen.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk