Hold Danmark kørende – kom til roadshow JobiTransporten

Der er brug for at få den nye generation bag rattet og ud på vejene, så Danmarks erhvervsliv fortsat kan holdes kørende. Derfor er transportbranchen, uddannelses-og udviklingensfonde og fagforeninger gået sammen om roadshowet “JobiTransporten”. Showet, der består af en 16 meter lang Volvo-lastbil med sættevogn, skal give de unge på folke-og efterskolers afgangstrin, samt elever på erhvervsskolernes grundforløb en idé om både job-og uddannelsesmulighederne indenfor godstransporten.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

boosted_nytbanner

Den store Volvo-truck rummer bl.a. et simulator-sæt, der selv ned i de små detaljer efterligner den ægte vare. I spillet “Cargo Dynasty” kan lastbilens besøgende opbygge deres helt eget transport-imperium. Er man ekstra skarp på de store biler, kan vennerne sættes til vægs i en quiz på viden om branchen. Den helt ægte vare er selvfølgelig også med rundt i lastbilen , når unge chauffører fortæller om deres egne oplevelser bag rattet.

Allerede i gang
Roadshowet har sin første dag på vejen er mandag d. 4 april. Det første stop blev gjort på erhvervsskolen “TEC” i Hvidovre. Desuden vil lastbilen være at finde på transportmesser og et helt år frem på skoler rundt omkring i Danmark. DHB, Danmarks Hurtigste Bil, på Padborg Park i weekenden d.3-5 juni får også besøg af den sorte Volvo. De nysgerrige kan finde endnu mere info om både job, uddannelse og roadshow på www.jobitransport.dk og på Facebook.

Reklameblok:De, som har en “ung trucker” i blodet, kan se lidt af det, der venter i løbet af året, når “JobiTransporten” kommer forbi – kig i galleriet herunder!

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk