Hjælp, min bil er for stille! Bare rolig, Wheel-Parts.dk hjælper dig

Milltek udstødning

Vinterhalvåret! Eller som vi siger: “byggesæson”. Måske er du allerede gået i gang med næste års ombygning af din slæde, eller måske overlader du skruearbejdet til andre? Uanset hvad er der eksperthjælp at hente, når bilen skal lyde af mere.

Indrømmet, vi er gået ind i vinterhalvåret, men bare fordi bilen har fået sine vintersutter på, skal det ikke holde dig fra at gå i værkstedet. For som vi i bilmiljøet siger, er vintertid lig med byggetid.

Og sådan har det været, lige siden den første bilejer fandt ud af, at bilen bare ser bedre ud, når den kommer tættere på asfalten. I dag finder du nok sjældent din bygge-inspiration i bilblade, men så er det jo godt, at internettet flyder over med højoktan bilunderholdning fra hele verden.

De danske udstødningsspecalister
Så langt behøver du dog ikke at gå for at få fat i de absolut bedste bildele. For vidste du, at vi herhjemme har mange rigtig dygtige specalister i den slags?En af dem er Wheel-parts.dk. Her har de alt i de hotteste alufælge og udstødningssystemer til de mest populære bilmodeller i Danmark. Og har du bevæget dig bare lidt i bilkredse de sidste mange år, vil du da også kunne nikke genkendende til mærker som Supersprint og Milltek.

To europæiske producenter som gennem tiderne har leveret de lækreste lydspor til alt fra hårdpumpede Audi’er til hidsige Lamborghini’er. Og som Wheel-parts.dk nu har den autoriserede forhandling af. Så har vi ligesom spændvidden på plads.

Supersprint udstødning
Supersprint laver udstødninger til de fleste bilmodeller på kloden.

Hjælp! Bilen siger for lidt!
Nu kan det jo godt lyde, som om at vi er på vej ind i den større jungle af specialviden. Og ja, det er vi sådan set også. Men heldigvis er det ikke viden, du behøver at have selv. Det hele har de hos Wheel-parts.dk.

Her ved de lige præcis, hvordan udstødningssystemet på netop din bil skal skrues sammen med nye dele, den dag du når til den konklusion, at bilen simpelthen siger for lidt. Og måske også rent effektmæssigt gerne vil nyde godt af lidt mere frit flow. Måske er du der allerede?

Uanset hvad, så leverer Wheel-parts.dk alle stumperne til et catback-system eller downpipes og til helt komplette udstødningssystemer. Nemmere bliver det faktisk ikke for dig.

Årevis af udviklingsarbejde gør da også, at der findes performance-udstødninger til stort set hver eneste bilmodel i verden. Så besøger du Wheel-parts.dk uden at finde drømme-udstødningen til din model, er det bare at gribe knoglen eller sende dem en mail.

Det vil du ikke fortryde. De sidder nemlig klar til at hjælpe dig med at skræddersy det system, som passer bedst på lige din bil.

Og når du inden så længe skal kigge efter fede fælge til bilen, er det også Wheel-parts.dk, du kan ringe til og få hjælp af. De har nemlig alt fra moderne concave fælge til det mere klassiske fælgdesign med mange eger – og alt derimellem.

Fælge til din bil
Wheels-parts.dk har masser af de fedeste fælge klar til din bil.
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk