Hey Ferrari! Hvad gemmer I på?

Det lyder grangiveligt som om, Ferrari har godt gang i testarbejdet med en ny topmodel. Og den får - selvfølgelig - V12-motor.

Det lyder grangiveligt som om, Ferrari har godt gang i testarbejdet med en ny topmodel. Og den får – selvfølgelig – V12-motor.

Forbrændingsmotoren er ikke død, selvom EU-politikerne gerne vil have det til at lyde sådan.

Det er denne video fra Maranello i Italien, hvor Ferrari har hjemme, et meget godt eksempel på. Under dække af det, som til forveksling ligner en sort LaFerrari, tester fabrikken formentlig modellens afløser.

Og den får formentlig en turboladdet V12-motor for at kunne leve op til stadig strengere emissionskrav som forventes indført med den kommende Euro 7-norm.Vi ved også, at Ferrari snart løfter sløret for en Icona Series-superbil – altså samme serie Enzo og LaFerrari blev født ud af. Faktisk sker der allerede denne november.

Men den bil får den 6,5-liters suge-V12’er, som allerede findes i 812 Competizione. Så hvis det vitterligt er LaFerrari’ens afløser, du kan se og høre på videoen herunder, er det næppe november-bilen, vi her ser.

Omvendt er der ikke meget turbolyd at høre på klippet. Der er vist ikke meget andet at gøre end at vente. Uh, vi glæder os!Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk