Heroisk tysk Tesla-ejer forhindrer dødsfald på Autobahn

tesla

En tysk Tesla-ejer er blevet udråbt som helt efter, han brugte sin bil til at forhindre et uheld på Autobahn


En tysk Tesla-ejer ved navn Manfred Kick forhindrede formentlig mandag d. 13 februar et dødsfald på den tyske motorvejsstrækning A9, rapporterer merkur.de.

Det skete, da Kick opdager en VW Passat, der opfører sig besynderligt længere fremme, fra hvor Kick ligger i sin Tesla. Resolut speeder elbils-bilisten op. Da han når op på siden af Passaten, registrerer Kick, at den underlige kørsel skyldes Passatens bevistløse fører.

Det reagerer Manfred Kick på ved at accelerere op foran VW’en og bremse ned, så Passaten sænkes og til sidst holder stille mod Teslaens bagerste kofanger. Efterfølgende giver Kick den nødstedte Passat-ejer førstehjælp, indtil redningsmandskab og ambulance er fremme på stedet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Da redningsmandsskab ankom, blev det fastslået, at Passat-ejerens bevidstløshed sandsynligvis skyldtes et hjerteanfald, og at den snarrådige Tesla-ejer efter alt at dømme reddede liv ved sin manøvre og førstehjælps-behandling.

TESLA VIL REPARERE BILEN
Torsdag d. 16 februar kunne flere internationale medier ovenikøbet berettet, at historien havde nået Teslas ører. Den amerikanske elbilsfabrik har nemlig tilbudt Model S-ejeren, Manfred Kick, at reparere bilens bagkofanger, for de skader den blev pådraget i forsøget på at stoppe den mildest talt føreløse Passat.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk