Reklame:

Her vil benzin koste 9,99 kr. literen – forventer massiv kø

Et åbningstilbud der rent fantastisk er værd at køre og holde i kø for? Tja, måske! Næste fredag åbner en ny Shell-tank i hvert fald med virkelig billig benzin i hanerne. 

Fredag 10. juni er en dato, du skal skrive dig bag øret. Altså hvis du bor i nærheden af Trojelsvej i Ribe. For her åbner en ny Shell-station nemlig. Det, der skal lokke kunderne til, er billig benzin. Meget billig benzin. Faktisk vil de fleste europæere i øjeblikket nok køre til Ribe for den pris.

For til en pris på 9,99 kr. literen er der ikke noget at tage fejl af. Det er billigt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Går det, som det plejer, når vi fejrer åbningsfest med billigt brændstof, kommer der et massivt rykind af bilister og formodentlig også kø langt ind mod Ribes centrum.

– Det kan jo være meget rart lige at vide på forhånd, hvis man planlægger at køre i området næste fredag.

Sådan siger direktør i DCC Energi, der driver Shell i Danmark, Søren Møller Maretti, om den tre timer lange åbningsfest i Ribe til Jydske Vestkysten. Den dårlige nyhed? Ja, det skulle da lige være tiden. Og afstanden for alle andre end Ribes ca. 8.300 indbyggere.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?