Her stoppede politiet ‘gammel kending’ – bilen røg på stedet!

Genrefoto: presse-fotos.dk

Nogle mennesker forstår hverken en besked første, anden eller tredje gang. 

At du skal have et kørekort for at måtte køre bil – i hvert fald i Danmark – er ikke lige klart for alle. Sagt på en anden måde er det ikke alle der respekterer den del af færdselsloven.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Her tager de konsekvensen – elbiler forbydes!

Det kunne politiet konstatere, da en patruljebil udstyret med automatisk nummerpladegenkendelse mandag eftermiddag passerede en personbil i Ringsted. Bag rattet sad en 28-årig mand fra Korsør, som hele tre gange før har fået at vide at han ikke må køre bil.

Det havde ordensmagten allerede i 2019 taget fra ham, og siden har den 28-årige altså ikke magtet gå til en kontrollerende køreprøve for at få det igen. Af samme grund beslaglagde politiet den bil, han kørte rundt i.

Reklameblok:Den skal han ikke regne med at se meget til igen. Politiet går nemlig efter at få en dommer til at konfiskere bilen på statens vegne. Udover det venter der formentlig den 28-årige mand et bødeforlæg af de større.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk