Her står biler for over en kvart milliard kroner


I den tyske by Stuhr holder forhandleren Hollmann til – får man lov at kigge indenfor, står der biler til en værdi af en halv milliard danske kroner.

Hvordan ser din drømmegarage ud, og hvor meget vil du skyde på, at den er værd? Vi vil godt sætte en bøjet femmer på, at i hvert nogle drømmebiler står hos den tyske forhandler Hollmann.

Kan du få en Kia Picanto? Nej. For den sags skyld skal du nok heller ikke dukke op i sådan én. For her er det billigste, du kommer i nærheden af, en Mercedes X-Klasse. Og selvfølgelig ikke en almindelig X-Klasse.

Den 2,2-liters dieselmaskine er chippet til 330 hestekræfter, og så har vi ikke engang nævnt den vanvittige folie på bilen. Men det hører altså til i småtingsafdelingen til en pris af 80.000 euro uden tysk moms.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:LÆS OGSÅ: 85-årig knaldet for vanvidskørsel

For her står alt fra Mansory-raketter til Brabus, Bugatti, Ferrari, Lamborghini – you name it.

Holleman har bl.a. en Bugatti Chiron Sport stående. Med 4.500 kilometer på klokken og en pris på 3 millioner (euro) er det en ren foræring. Vi ved, der også står en Divo i blandt. Men den må du nok gribe knoglen for at få prisen på.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Sørg for at have talt med banken først.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk